Tłumaczenie oryginalnych ...
(12 / 347)
Polska Saint Seiya Wiki !!
(8 / 792)
Movie 6
(12 / 893)
Kwestia zostania złotym r...
(12 / 332)
Postacie z innych anime, ...
(6 / 92)
Saint Seiya RPG Den 2.1 PL
(29 / 989)
Jak to wszystko się zaczeło
(20 / 362)
Saint Seiya PS3
(5 / 144)
Najlepsza fryzurka
(32 / 1262)
Zobacz Temat
Saint Seiya Revolution | Inne | Gry
Strona 2 z 2 < 1 2
Autor RE: Saint Seiya RPG Den 2.1 PL
~konefka1
Użytkownik

Dodane dnia 29-07-2010 18:33
Walki są beznadziejne za szybko się nudzą, chociaż jestem fanem ss i db to nie przypadają mi nawet najbardziej wyczesane gierki. Co innego rpg wystarczy bardzo prosty rpg, by cieszyć się nim o wiele bardziej niż z najlepszej bijatyki.
Wyślij Prywatną Wiadomość
Autor
Re: RE: Saint Seiya RPG Den 2.1 PL  
@Fundusz zdrowia
Reklamator

Postow: x^n
Miejscowosc: Serwer
Data rejestracji: Always
Dodane dnia 29-07-2010 18:33  
Rycerze Zodiaku Wyślij Prywatną Wiadomość
~aquarius15
Użytkownik

Ostrzeżeń:1
Dodane dnia 30-07-2010 04:33
Ja wymyślilem zarąbistą zabawe z mugenem ss mithologie 1.3.Robie sobie turniej(tworze grupy jak na mistrzostwach w pilce noznej), przypisuje rycerzy do poszczegolnych grup (od A do G) potem wlączam opcje ,,spectacl'' zeby komputer walczyl rycerzami i wybieram który rycerz walczy z ktorym i puszczam walke(wygrany zdobywa 3 punkty a przegrany 1)wychodzi dwóch z kazdej grupy do 1/8 finalu.Noi potem jest ćwiecfinal i final i tak wylaniam najsilniejszego rycerzasmileyW rpgu nie mozna robic czegos takiego,dlatego lubie mugenysmiley

http://fc04.deviantart.com/fs47/f/2009/235/b/7/aquarius_degel_by_anheitianm_by_beusstaflex.jpg
9023352 Wyślij Prywatną Wiadomość
~psycho1929
Użytkownik

Dodane dnia 30-07-2010 10:26
no i znowu się nie zgadzamy ale teraz tylko w kwestii gustu ja wole rpg bo poprostu lubię gry gdzie rozbudowuję postać a nie tylko walczę postacią na stałym poziomie bez możliwości rozwoju
~aquarius15
Użytkownik

Dodane dnia 30-07-2010 20:54
Dziwne psycho zeby wszyscy sie zgadzali ze wszystkimi(to oczywiste ze kazdy ma swoje zdanie na dany temat)smileyale ja do rpgów nic nie mam,ale na razie te co wyszly o tematyce ss to same badziewia(niestety)smiley i moze dlatego uwazam ze mugeny ss sa lepsze

http://fc04.deviantart.com/fs47/f/2009/235/b/7/aquarius_degel_by_anheitianm_by_beusstaflex.jpg
Edytowane przez aquarius15 dnia 30-07-2010 20:55
~konefka1
Użytkownik

Dodane dnia 31-07-2010 12:41
aquarius15 napisał/a:
Dziwne psycho zeby wszyscy sie zgadzali ze wszystkimi(to oczywiste ze kazdy ma swoje zdanie na dany temat)smileyale ja do rpgów nic nie mam,ale na razie te co wyszly o tematyce ss to same badziewia(niestety)smiley i moze dlatego uwazam ze mugeny ss sa lepsze

A w ogóle wyszły jakieś rpg o ss? Z tego co wiem to jedno jest na nesa i to nieukończone na psp o innych nie słyszałem.
~Razet
Użytkownik

Dodane dnia 31-07-2010 21:00
rany rzodkiew przypomina mi sie breath of fire chociarz ten 3 screen mnie nieco odstrasza ale i tak szacun za pomysł i coś nowego te wszystkie mugeny i PSy które grałem były wątłe no moze nie wszystkie smiley i buziaki dla wszystkich bo troche mnie nie było :*
~michalw
Użytkownik

Dodane dnia 15-08-2010 18:14
Prace trwaja, ale troche to potrwa zanim powstanie pelna wersja. Puki co wrzucam poprawiana wersje dema ktore rozsylam tez po zagraniczych stronach, moze znacie jakies duze strony ss ? Jak macie jakies sugestie dotyczace pełnej wersji to piszcie ( oprucz stwierdzen ze ma byc mugenem )
~TyskiPl
Użytkownik

Dodane dnia 23-08-2010 01:04
aquarius15 napisał/a:
Ja wymyślilem zarąbistą zabawe z mugenem ss mithologie 1.3.Robie sobie turniej(tworze grupy jak na mistrzostwach w pilce noznej), przypisuje rycerzy do poszczegolnych grup (od A do G) potem wlączam opcje ,,spectacl'' zeby komputer walczyl rycerzami i wybieram który rycerz walczy z ktorym i puszczam walke(wygrany zdobywa 3 punkty a przegrany 1)wychodzi dwóch z kazdej grupy do 1/8 finalu.Noi potem jest ćwiecfinal i final i tak wylaniam najsilniejszego rycerzasmileyW rpgu nie mozna robic czegos takiego,dlatego lubie mugenysmiley

1 punkt przy przegranej? To nie lepiej 0? Czy w ogóle zdarzył ci się w ten sposób remis?

http://img174.imageshack.us/img174/157/saga.png
574x212 [PNG]

Zapraszam do rejestrowania się na polskiej Saint Seiya Wikia i pomagania w tworzeniu artykułów!! www.pl.saintseiya...
5116725 Wyślij Prywatną Wiadomość
~aquarius15
Użytkownik

Dodane dnia 24-08-2010 16:28
Ano własnie na tym to polega że nie ma remisow(liczy sie tylko zwyciezca).Ale czasami zdarza sie tak ze trzech rycerzy w grupie ma tyle samo punktów(bo pierwszy pokonal drugiego,trzeci pierwszego,a drugi trzeciego),więc wtedy wybieram sobie wedlug uznania który walczyl najlepiej i on automatycznie przechodzi(a pozostali dwaj muszą walczyc o wyjscie pomiedzy sobą i zwyceiezca tej walki gra z tym ktorego wybrales o pierwsze miejsce w grupie) I potem tych ktorzy wyszli poprostu wpisujesz do 1/8 finału noi jak rozegrasz grupy do rozgrywasz 1/8 potem cwiecfinal,polfinal i final i tak wylania sie zwyciezce(mowie ci naprawde fajna zabawa)smiley

~TyskiPl
Użytkownik

Dodane dnia 25-08-2010 10:16
Nie zrozumiałeś, o co mi chodzi z tym remisem, ale potem przez przypadek odpowiedziałeś na moje pytanie tak jak się spodziewałem. Czyli jednak nie taka durnota z tego pomysłu :]

http://img174.imageshack.us/img174/157/saga.png
574x212 [PNG]

Zapraszam do rejestrowania się na polskiej Saint Seiya Wikia i pomagania w tworzeniu artykułów!! www.pl.saintseiya...
5116725 Wyślij Prywatną Wiadomość
Strona 2 z 2 < 1 2
Skocz do Forum:
Najtańsze przeprowadzki  Biuro rachunkowe Szczecin